Menukort selskaber

Forretter

Hjemmerøget laks på salater med sæsonens tilbehør og sennepscreme

Dampet asparges på blomkålspuré med rejer, sprød blomkål og krydderurte smør

Dampet hellefisk med jordskokke puré og chips hertil krydderurter og balsamisk vinaigrette

Fyldt rødspættefilet med spæde salater med spirer og karsedressing

Carpaccio af salat torsk med syrlige rødbeder og mildt peberrods skum

Carpaccio  af oksemørbrad med blandede salater vendt i syrnet fløde hertil høvlet parmesan og ristede pinjekerner (+10,- kr.)

Terrine af kylling på sprød salat med citronsyltede urter og mild pebercreme

Røget undghanebryst på salat med krydret æblemkompot og mild syrecreme

Rilette af andelår på salatbund med små syltede løg og balsamico sirup

Klar kraftig hønsesuppe med kyllingesoufflé og urter

Kartoffel-persillerods suppe med soufflé af kaninryg og persilleolie (+10,- kr)

Jordskokke suppe med letrøget kammuslinger og jordskokke chips (+10, -kr)

_____________________

Hovedretter

Kalveculotte på sauteret spidskål og ærter hertil gulerodssoufflé, kartoffel tærte og portvins glace

Helstegt kalvefilet med smørdampet spidskål hertil rustik ærtemos, nye danske kartofler (kun i sommersæson) og timiansauce (+25,- kr.)

Kalvemørbrad med ristet rørhatte, små gulerødder og langtidsbagte blommetomater hertil nye danske kartofler (kun i sommersæson) og kalveglace (+35,- kr.)

Oksefilet med mos af selleri og pastinak herti svampe soufflé, ristet kartofler og skysauce

Oksemørbrad med løg kompot med bagte skorzonerødder, pom. Anna og portvins sauce (+45,- kr.)

Svinemørbrad med bacon og urter hertil ristet østershatte, bønner i svøb samt ristet kartofler og peber glace

Farseret unghanebryst på bund af blomkåls puré hertil sauteret spidskål med ærter, ristede kartofler samt hønsesauce

Farseret perlehønebryst med ristet kantareller og kompot af rødløg, hertil kartoffel tærte og tomat/salvie sauce

Sprødt stegt andebryst på rødløgskompot og ristet svampe hertil ristet kartofler og rødvinsauce (+15,- kr)

Lammeculotte med krydderurter hertil små løg og marineret asparges samt krydderkartofler og lamme/citron sky (+15,- kr)

Rosastegt krondyrkølle med flødesvampe hertil selleri soufflé og pom. Anna samt vild sauce (+40,- kr)

Alle hovedretter bliver serveret 1. gang på tallerken og 2. gang på fad

_____________________

Desserter

Islagkage med 3 slags is hertil frugtkompot og coulis

Blød chokoladekage med vanilje is og syltede kumquats

Creme Brulleé med sorbet 

Letfrossen chokoladeroulade med appelsinsorbet og syltede kumquats

Limetærte med vanilje is og citrus confit

Chokolade-orange kage med chokolade trøffel, vanilje is og orange sirup

Roulade med nøddemousse hertil karamelparfait og sirup

Jordbærtærte med mascaponecreme, pebermarineret jordbær og jordbær sorbet
(kun i sommersæson)

Panna cotta med råsyltet bær og bærsorbet

Iskold æblesuppe med vanilje iscreme og sprødt

Lun pæretærte med vanilje creme fraiche og chokolade

______________________

Natmad


Diverse supper med hjemmebagt brød


Æggekage med tomat, bacon og purløg hertil rødbeder, sennep og hjemmebagt rugbrød

Sdj. pølsebord med 3 slags pølser og hjemmelavet tilbehør, samt lun leverpostej med ristet svampe og bacon hertil hjemmebagt lyst- og rugbrød

Biksemad med spejlæg hertil rødbeder, sennep og hjemmebagt rugbrød

Hotdogs med hjemmebagt brød, vælg mellem røde eller naturelle pølser

Frikadeller med varm eller kold kartoffel salat hertil hjemmebagt rugbrød og rødbeder

2 slags tærter med 2 slags salater og dressing