Klassisk menukort

Forretter

3 stk. tarteletter med høns i asparges

Rejecocktail med cocktail dressing og rogn

Klar hønsesuppe med hjemmelavet mel-og kødboller samt ris

Røget skinke med sprød salat og melon samt pesto

_______________

Hovedretter

Gl. dags oksesteg med dampet bønner/perleløg og gl. dags hvidkål hertil hvide kartofler og brun fløde sauce samt surt og sødt

Kalvesteg stegt som vildt med dampet blomkål og gulerødder, hertil hvide kartofler og brun fløde sauce samt waldorfsalat, surt og sødt

Helstegt svinekam med hjemmelavet rødkål og ½ æble med ribs gele, hertil hvide kartofler og brun fløde sauce

Helstegt andesteg (½ bryst og lår) med hjemmelavet rødkål og gl. dags hvidkål, hertil ½ æble med ribs gele, surt og sødt samt hvide kartofler og brun fløde sauce

_______________

Desserter

Nøddekurv med 3 slags is og frugtsalat

Chokolade mousse med flødeskum

Citron fromage med flødeskum

Pære Belle Helene, pocheret pære med vanilje is og lun chokolade sauce