Buffet

Buffet

Forslag til buffet til selskaber på min. 20 kuverter.
Vælg mellem 3 forretter, 2 hovedretter og 3 desserter


Forretter

Varmrøget laks på små salater hertil syltede rodfrugter og senneps creme

Citron bagt lys sej på krydderurte salat hertil syrlig creme med rogn
Letrøget andebryst med hvedekerne salat og sauce verte
Capaccio af oksemørbrad med rucola, reven parmesan, ristede pinjekerner
og pesto (+ 10,- kr.)
Tarteletter med høns i asparges
Tiger rejer salat med pesto

Der serveres hertil 2 slags hjemmebagt brød med smør

_____________________

Hovedretter

Rosa stegt oksefilet

Fyldt unghane bryst
Helstegt kalveculotte
Rosa stegt krondyr kølle

Hertil serveres der sauteret grøn og lys flødesauce

Vælg mellem kartofler: Ristet, fløde eller tærte (1 slags)
Vælg mellem salater: Broccoli, tomat med feta og oliven, hvedekerne- 
og grøntsalat (2 slags)


____________________

Desserter

Islagkage med 3 slags is og frugt

Amerikansk brownies med vanilie is
3 slags ost med marineret nødder og oliven
Vanilje panna cotta med marineret bær
Pæretærte med sød creme fraiche
Dessert buffet med 5 forskellige desserter (+ 10,- kr.)